Dappere Krachten

Onze

Krachten

Onze asbestsaneerders, schilders en timmermannen zijn stuk voor stuk gemotiveerde vakmensen die weten wat ze doen en waarom ze het zo doen. Die onderaan zijn begonnen en daardoor alle facetten van hun ambacht tot in de puntjes beheersen. Die net werk opleveren en waar de kwaliteit vanaf spat. Die zich altijd afvragen of iets mooier, beter, veiliger of sneller kan. Dat maakt hen tot échte ambachtslieden, dat maakt hen Dappere Krachten.

Onze

Schilders

Een écht goede allround schilder ben je niet zomaar. Na een gedegen opleiding heb je nog vele jaren ervaring nodig om jezelf een echte vakschilder of allround onderhoudsschilder te mogen noemen. Beschik je over de juiste papieren en heb je die ervaring te pakken, dan ben je van harte welkom bij Dappere Krachten. Heb je wel het schilderstalent, maar twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Laat ook dan van je horen. Want met ervaring opdoen kunnen wij je helpen. Dappere Krachten staat tenslotte ook klaar voor jong schilderstalent.
Schilder Dappere Krachten Schilder Dappere Krachten

Schilders vacatures

Bij Dappere Krachten vind je veel uiteenlopende en interessante schilders vacatures voor jou. Oók voor langdurig werk en vaste banen. Nu nog vooral in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, maar Dappere Krachten heeft de ambitie om straks landelijk te gaan werken. Dus woon je in een andere provincie, neem dan ook contact met ons op. Wie weet wat we nu al voor je kunnen betekenen.

Onze

Timmer mannen

Je hebt timmermannen en timmermannen. Wij zijn op zoek naar timmermannen die eerst nadenken voor ze aan de slag gaan. Die kijken hoe het beter, mooier of sneller kan. Ben jij zo’n goed opgeleide, ervaren en meedenkende timmerman, dan ben je van harte welkom bij Dappere Krachten. Heb je wel het timmertalent, maar twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Laat ook dan van je horen. Want met ervaring opdoen kunnen wij je helpen. Dappere Krachten staat tenslotte ook klaar voor jong talent.
Timmer mannen Dappere Krachten Timmer mannen Dappere Krachten

Timmerman vacatures

Bij Dappere Krachten vind je veel uiteenlopende en interessante timmerman vacatures voor jou. Oók voor langdurig werk en vaste banen. Nu nog vooral in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, maar Dappere Krachten heeft de ambitie om straks landelijk te gaan werken. Dus woon je in een andere provincie, neem dan ook contact met ons op. Wie weet wat we nu al voor je kunnen betekenen.

Onze

Asbest saneerders

Er komt tegenwoordig heel wat kijken bij het veilig verwijderen van asbest. Daarom heb je in ieder geval het diploma Deskundig Asbestverwijderaar DAV of het diploma Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering DTA op zak. In beide gevallen heten we je van harte welkom bij Dappere Krachten. Met ons landelijk dekkend netwerk aan goed opgeleide en gemotiveerd asbest personeel hebben wij voor jou als opdrachtgever altijd de juiste man of vrouw uit jouw regio.
Asbestsaneerders Dappere Krachten Asbestsaneerders Dappere Krachten

Asbest vacatures

Bij Dappere Krachten vind je veel interessante asbest vacatures voor jou. En dat door heel Nederland. Tien tegen één dat we ook mooie klussen aanbieden bij jou in de buurt. Neem de proef op de som en bel ons vandaag nog, stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website of via onze Facebookpagina "Dappere Krachten"

Meer weten over dappere krachten?

Neem dan nu contact met ons op! We staan je graag te woord per telefoon, e-mail of via onze Facebookpagina.

0229 29 57 17

Reageren

contact close contact