Dappere Krachten

Over

Dappere Krachten

Wij leveren landelijk, gemotiveerd, en vakkundig personeel in de asbestbranche, de schildersbranche en timmerindustrie. Wij van Dappere Krachten geloven nog in écht ambachtschap. In vaklieden die weten wat ze doen en waarom ze het zo doen. Die onderaan zijn begonnen en daardoor alle facetten van hun ambacht tot in de puntjes beheersen. Die net werk opleveren en waar de kwaliteit vanaf spat. Die zich altijd afvragen of iets mooier, beter of sneller kan. Ben jij opdrachtgever en op zoek naar zo’n professional voor wie een half woord voldoende is? Of ben jij zo’n kei van een vakman die op zoek is naar interessante klussen, uitdagende projecten, naar langdurig werk of zelfs naar een vaste baan?
Gegarandeerd dat je elkaar tegenkomt bij Dappere Krachten!
Dappere krachten beschikt vanzelfsprekend ook over het VCU certificaat.

Wij zijn

Dappere Krachten

Jack Benard

06 382 757 65

Als voormalig vakschilder weet ik dat echt vakmanschap zich niet laat omschrijven in een cv. Dat kun je alleen beoordelen in de praktijk. Maar we zijn inmiddels zo ervaren dat we heel goed weten waar we op moeten letten bij de selectie van onze Dappere Krachten. Die ervaring komt ons elke dag weer van pas als het gaat om het maken van de juiste match tussen opdrachtgevers, asbestsaneerders, schilders en timmermannen.

Marcel Ekelmans

06 229 381 56

Omdat we altijd willen weten wat er op de werkvloer speelt, bezoeken we regelmatig onze lopende projecten en hebben we ook zelf de opleiding Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) gevolgd. Dat alles maakt dat we altijd weten waar we het over hebben, zowel richting opdrachtgevers als richting asbestsaneerders, schilders en timmermannen. Voor ons is dat de enige manier om de perfecte match te maken!

Wil je meer weten over dappere krachten?

Neem dan nu contact met ons op! We staan je graag te woord per telefoon, e-mail of via onze Facebookpagina.

0229 29 57 17

Reageren

contact close contact